PEKTUS HASTALIĞI OLANLAR ÖZÜRLÜ SAYILMIYOR. ÇÜNKÜ PEKTUS, TEDAVİ EDİLEBİLİR BİR HASTALIKTIR

Pektus tedavisinin olduğunu ve erken teşhisin çok önemli sonuçlar verdiğini Türkiye'ye duyurmak

Türkiye’de ve Dünya''da bu alanda eğitimler vermek

Her türlü iletişim araçlarının olanaklarıyla ulaşılabilir olmak

Hastaların birbirlerine karşı ulaşılabilir olmalarını sağlamak

Tedavide kullanılan araç gereçlerin temindeki zorluklar ve üretiminde destekleyici çözümler bulunmasına yol gösterici olmak.

Bu alanda Pektus Derneği'nin ve Türkiye'nin “Pektus’ un Hafızası” olmak.

Nüfusu 200 -500 bandında seyreden WhatsApp Pektus tartışma grubumuzda ki etkileşimler devam etmektedir.

Yeni ve eski hastalarımız iletişime girerek Pektus hakkında bilgilenmektedirler.

Ameliyata girmeden önce oradan yazışanlar endişelerinden kurtulmaktadırlar.

Ayrıca, ameliyatsız tedavilerin aletlerinden ortez ve vakum bell için alım gücü olmayan hastalarımız WhatsApp aracılığıyla etkileşime girerek 2. el olarak bir başka hastamızdan alabilmektedir.

Derneğimiz Pektus için ortaklaşa yardımlaşmaya vesile de olmaktadır.

Bir yandan Youtube ve Doctor Follow’da Pektus Derneği ve Pektus hakkında bilgilendirici haftalık programlarıyla medyada da görünür hale geldik.

Pektus Derneği için, gelecek yılların Pektus ailesine hayırlı olmasını dilerim,

Bilgi, Görsel ve Videolara, Sosyal Medya Youtube, İnstagram, Facebook ve Twitter Kanallarından ücretsiz takip ederek ulaşabilirsiniz.